Condoleance

Niemand staat graag stil bij de dood, toch heeft een ieder eigen wensen wat betreft het regelen van een uitvaart. Een wens zou kunnen zijn om de uitvaart te laten verzorgen op een locatie waar de overledene mee verbonden was. Dit zou thuis of ergens anders op een voor u dierbare speciale plaats in Nederland kunnen zijn.

Vosmeijer Catering steekt graag een helpende hand toe in deze moeilijke tijden. Wij kunnen uw condoleance of uitvaart op locatie verzorgen. Dit betekent dat er een tent of locatie geheel kan worden ingericht waarbij de wens van de overledene centraal staat. Hierbij kunt u denken aan de stijl, kleur van de inrichting, de locatie en het eten en drinken tijdens de uitvaart.

De mogelijkheden en het assortiment zijn groot. Vosmeijer Catering kan het gewenste pakket bieden op korte termijn, doordat wij alles zelf in huis hebben van tent tot koffietafel. De afzonderlijke onderdelen van tent en verhuurgoederen kunnen wij zowel gezamenlijk als appart van elkaar aanbieden. Hierdoor kunt u kiezen voor alleen de verhuur, voor de verhuur en de inrichting van de zaal of verzorging van het totale pakket tijdens de plechtigheid. Ook in het eten en drinken tijdens de plechtigheid is te combineren. Er zijn vele mogelijkheden naast de gebruikelijke koffietafel mogelijk.